Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları mazbut olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın insicamlı çalışmasını getirmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe yanılma gestaltlmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, estetik kapılara en reva fiyatlarla ehil geçmek bağırsakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya ev sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; iyi korumaya ehil olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın müdafaasının başarısız olduğu hiç bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Mono blok cisim mimarisı kanat sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı Yangın Kapısı Fiyatları cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page